2014. november 6., csütörtök

Almás-tormás sonkatekercs


Egy olyan előétel, amivel legfeljebb a vegetáriánusoknál lehet mellényúlni...

Hozzávalók: 

négyzet alakú jó minőségű sonka
2 doboz sajtkrém
reszelt sajt (lehet füstölt)
1 nagyobb alma
ecetes torma
bors, só, mustár ízlés szerint


Elkészítés: 

Az almát megmossuk, meghámozzuk, lereszeljük. Egy tálban összekeverjük a sajtkrémmel, a reszelt sajt felével, mustárral, tormával, sóval, borssal beízesítjük.

A sonkákat egyesével megtöltjük a töltelékkel, tekercseket göngyölünk belőlük. Két végébe a maradék reszelt sajtból kis csomókat nyomunk.

Kínáljunk hozzá házilag készített vagy elősütött magos zsömlét, illetve csíkokra vágott friss zöldségeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése