Addig egyesek futással, mások süteményevéssel hangolódnak. Én speciel erre a csodás időre való tekintettel kombinálom a kettőt, és hamarosan kifutok a konyhába összedobni egy kis vaníliás-vajas, svéd kelt tésztát.
De hogy a komoly hagyományokhoz híven folytassam a beharangozót:
2014. szeptember 20.
Szombat
Este hét óra..
Annácska vár bennünket egy merész vacsora-összeállítással. A tervek szerint az ezeregyéjszaka világban kezdjük kulináris kiruccanásunkat, majd egy időugrással a kézzel-lábbal evős középkorban találjuk magunkat, végül egy olasz kisvendéglő teraszán üldögélve fejezzük be az estét:
előétel
TABBULE, ARAB PETREZSELYEMSALÁTA
főétel
RÓMAI TÁLBAN SÜLT ROZMARINGOS LIBACOMB
VÖRÖSBOROS KÁPOSZTÁVAL
desszert
TIRAMISU
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése